Hjälp oss genom att svara på vår enkät!

Varumärkesarbetet för platsen Timrå kommer att genomföra en undersökning för att ta reda på hur mycket kännedom som finns kring projektet From Timrå with love. Tanken är att varje
år genomföra en enkät för att se hur resultatet av insatser i projektet fallit ut.

Undersökningen pågår till och med 7 mars.

Länk till undersökningen
https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=551821X119819703X40595

Varumärkesarbetet From Timrå with love, är ett initiativ från Timrå kommun och syftar till att stärka bilden av Timrå som plats. Det är ett politiskt beslut med kommunen är inte styrande i arbetet. All framgång kommer från Timråbor och besökare som bidrar med att sprida positiva bilder av Timrå. Alla bidrar utifrån sina förutsättningar och det finns inga rätt eller fel men grundtanken är enkel, sprid din positiva bild av Timrå!

Vykortstävling

Är det din bild som turister ska skicka från Timrå i sommar?
Nu drar vi i gång vykortstävlingen 2018 där tre bilder ska bli vykort och som ska finns på turistbyrån och turistsatelliter i sommar.

Bilden

Bilden ska representera Timrå kommun. Det kan vara en byggnad, en upplevelse, en aktivitet, en naturbild eller nästan vad som helst.

Fina priser

Förutom att vinnarbilderna blir vykort får du också ett Waterfrontpaket med inträde och mat för två.

Tävlingsregler

Tävlingen pågår från den 12/2 till och med den 28/2. Du får tävla med hur många bilder du vill! Bilden ska vara högupplöst, 300 dpi. De vinnande bidragen kommer att utses av tjänstemän och politiker på Timrå kommun. Vinnande bidrag kommer att tryckas upp och säljas på turistbyrån. Med ditt deltagande medger du att Timrå kommun får använda din bild till kommersiellt syfte.

Skicka ditt bidrag till e-post: fromtimrawithlove@timra.se

För mer frågor, kontakta Marie Zetterlund, kommunikations- och marknadsansvarig, Timrå kommun, e-post: marie.zetterlund@timra.se

 

Lycka till!

Bli ambassadör

Vill du bli en av ambassadörerna för oss? Det är inte svårt, anmäl ditt intresse till info@fromtimrawithlove.se

Du blir då inbjuden till våra ambassadörsträffar och får information om hur du kan hjälpa till.

Välkommen!