Om oss

”Från varje individ och ut till världen”

Denna digitala varumärkesportalen innehåller berättelsen bakom konceptet ”From Timrå With Love” . Allt kopplat till att skapa en positiv bild av Timrå, och allt inramat av konceptet ”From Timrå with Love”.

Genom att samla bilder av Timrå på ett ställe så kan vi erbjuda alla våra besökaren, hemvändare, utflyttade och andra Timrå-intresserade ett enkelt och attraktivt sätt ta del av berättelser om Timrå. Det kan vara allt från människor man mött, livshändelser som skett eller platser som berört. Det är en inspirationsplats. Vem som helst kan även bidra med sina berättelser i form av text, bild och/eller video, och dela innehåll med andra.

Näringsidkare, kommunen och andra intressenter kan fritt använda materialet från varumärkesportalen, paketerat i det visuella konceptet ”From Timrå with Love” i sin egen marknadsföring, eller om man bara vill skryta lite om den fantastiska plats man bor och/eller verkar i.

From Timrå with love handlar om hela Timrå, det vill säga Söråker, Tynderö, Ljustorp, Lögdö, Vivstavarv, Laggaberg, Vävland, Bergeforsen m fl.

Hjälp oss att sprida den positiva bilden av Timrå!

Så här gör du:

  • Fotografera din upplevelse eller ditt smultronställe.
  • Skriv en kort text som berättar om upplevelsen eller platsen.
  • Använd ditt kontaktnät och hjälp till att sprida. Dela dina berättelser på Facebook och Instagram, twittra gärna om Timrå.
  • Tipsa dina vänner om att använda portalen och att sprida information om den.
  • Gör det enkelt. Krångla inte till det, tänk inte för mycket utan gå på din känsla.

Bakgrund

Initiativet bakom varumärkesarbetet From Timrå with love kommer från Timrå kommun och syftar till att stärka bilden av Timrå som plats. Det är ett politiskt beslut med kommunen är inte styrande i arbetet. All framgång kommer från Timråbor och besökare som bidrar med att sprida positiva bilder av Timrå. Alla bidrar utifrån sina förutsättningar och det finns inga rätt eller fel men grundtanken är enkel, sprid din positiva bild av Timrå!