Flytta hit

Vi vill ge dig det bästa av två världar – en fast punkt där du hittar lugnet men har äventyret runt hörnet.

Här är livspusslet lite mer lättlagt med närheten till boende, familjesituation, fritid och företagande.

Vi lovar en enklare vardag i en kommun med en stark framtidstro. Som vi säger här i Timrå, det är okrångligt – och det är det vi vill ge dig.


Välkommen hit – digital inflyttningsguidelänk till annan webbplats


Välkommen hit är vår digitala inflyttningsguide för dig är nyfiken och vill veta mer om vad Timrå har att erbjuda.

Solhöjden – ett nytt bostadsområdelänk till annan webbplats


Äntligen är vi på gång med ett nytt bostadsområde i Timrå kommun! Området kallas för Solhöjden och är en viktig pusselbit som ska bidra till Timrå kommuns befolkningsmål på 20 000 invånare till år 2035.

Jobba med osslänk till annan webbplats


I Timrå kommun arbetar över 1300 medarbetare inom en mängd olika yrken. Tillsammans tar vi hand om de äldre, utbildar barnen, sandar och skottar, bygger och planerar – allt för att göra det enklare att leva, växa och mötas! Vill du vara med?

Lediga jobblänk till annan webbplats


Mindre avstånd ger större möjligheter. Det geografiska läget skapar flexibilitet och valfrihet då pendlingsmöjligheterna är mycket goda med närhet till E4, järnväg och flyg.

Förskola och skolalänk till annan webbplats


I Timrå finns goda förutsättningar för växande kunskap och livslångt lärande i en trygg miljö – från förskola till vuxenutbildning.

Engagerat föreningslivlänk till annan webbplats


Ett varierande föreningsliv med
engagerade medlemmar och ledare skapar gemenskap och gnista. Viktigt och meningsfullt från liten till stor. Här finns tid för fritidsintressen.

Funderar du på att flytta till Timrå?

Det är många pusselbitar som ska falla på plats vid flytt till en ny boendekommun. Det kan handla om frågor som rör boende, skola och barnomsorg, eller kanske utbudet av föreningsliv, olika idrotter och aktiviteter? Frågor om jobb till medflyttare? Inga frågor är för små eller för stora, vi hjälper dig och vill att du ska känna dig lyssnad på.

Varmt välkommen att kontakta inflyttningslots Maria Adolfsson.
Telefon: 070-558 97 48
E-post: maria.adolfsson@timra.se